Erklæring om personvern og informasjonskapsler

Dette nettstedet (“nettstedet”) driftes av Dechra Veterinary Products A/S (“Dechra”).

Begrepene “Dechra”, “vi”, “oss”, “vår” og “vårt” betyr "foretaket" når de brukes i denne personvern erklæringen. Dette omfatter både datterselskaper, divisjoner, filialer, tilknyttede selskaper eller selskaper som styres av foretaket.

Begrepene “du”, “ditt/din” og “dine” vil si enhver bruker av dette nettstedet når de benyttes i denne personvern erklæringen.

VIKTIG: NÅR DU SENDER INN PERSONOPPLYSNINGER MANUELT ELLER I ELEKTRONISK FORM TIL OSS OG/ELLER BRUKER NETTSTEDET VÅRT, SAMTYKKER DU I AT ALLE PERSONOPPLYSNINGER DU SENDER INN, KAN BEHANDLES AV OSS PÅ DEN MÅTEN OG TIL DE FORMÅL SOM ER OMTALT NEDENFOR.

Personvern erklæringens omfang

Vi er forpliktet til å ta vare på personvernet og behandle opplysningene du har gitt oss konfidensielt. I personvern erklæringen finner du gjeldende retningslinjer og praksis med hensyn til personopplysninger som vi samler inn fra deg direkte og/eller via nettstedet, i den utstrekning slike personopplysninger beskyttes av gjeldende europeiske lover for datavern. Begrepet "personopplysninger" henviser til personlig identifiserbar informasjon om deg, for eksempel navnet ditt, stilling, helseopplysninger, fødselsdag, e-postadresse eller postadresse.

Varsel om endringer i personvern erklæringen

Vi forbedrer hele tiden kommunikasjonsmetodene våre og legger til nye funksjoner på dette nettstedet og i eksisterende tjenester. På grunn av disse kontinuerlige endringene, endringer i lovgivning og stadige teknologiske nyvinninger, vil praksisen knyttet til innsamlede opplysninger endres fra tid til annen. Hvis og når denne praksisen endres, varsler vi deg om endringene via denne nettsiden. Vi oppfordrer deg til å sjekke denne siden ofte.

Innsamling av personlige opplysninger, inkludert e-postadresse

Du kan velge å bruke tjenestene og løsningene våre eller motta ytterligere informasjon fra oss. Når du ønsker å benytte deg av våre tjenester og løsninger eller ber om ytterligere informasjon, ber vi om noen personopplysninger fra deg, som navnet ditt, postadresse, e-postadresse, telefonnummer og betalingsinformasjon. Vi kan også spørre etter demografisk informasjon, slik at vi kan gi deg personlig service. Informasjonen du gir oss blir lagret enten manuelt eller elektronisk i databasene våre. Av og til utfyller vi opplysningene fra deg med informasjon vi har mottatt fra tredjeparter. Dersom for eksempel postnummer er ufullstendige, kan vi bruke programvare fra tredjepart til å fikse dem.

Bruk av personopplysninger

Vi vil bruke personopplysningene dine til å behandle forespørsler fra deg, og vi ber bare om opplysninger som er adekvate, relevante og som ikke går ut over dette formålet. Hvis vi av en eller annen grunn skal sende informasjon til deg, kan vi gjøre dette via e-post eller vanlig postgang. Når vi ber deg om personopplysninger, kan det være for følgende formål:

Vi kan kontakte deg nå og da for å informere deg om nye tjenester vi kan tilby deg
Vi kan sende deg regelmessige oppdateringer om emner vi tror vil være av interesse for deg
Vi kan sende deg informasjon du har bedt om vedrørende tjenestene våre
Vi kan bruke personopplysningene dine til markedsføringsformål og markedsundersøkelser
Vi kan bruke personopplysningene din internt til å administrere dette nettstedet og som en hjelp til å forbedre tjenestene våre.

Opphev abonnementet

Vi håper du vil like produktene og tjenestene våre. Skulle du imidlertid ikke ønske å motta e-post fra oss, og ønsker å bli fjernet fra den elektroniske e-postlisten, kan du sende en melding til oss på e-postadressen som er angitt nedenfor, og med "Opphev abonnement på e-post" i emne feltet.

Dersom du også ønsker å bli fjernet fra databasen vår, sender du en e-post til den angitte e-postadressen med overskriften “Opphev abonnement på e-post” i emne feltet, eller skriv til oss på adressen som er angitt nedenfor.

Anonyme data som samles inn via dette nettstedet

I tillegg til informasjonen vi samler inn som angitt ovenfor, bruker vi teknologi til å samle inn anonym informasjon om bruken av nettstedet vårt. Nettserveren vår logger for eksempel automatisk hvilke sider på nettstedet våre besøkende viser, IP-adressene deres og hvilke nettlesere de bruker. Denne teknologien identifiserer ikke deg personlig, den gjør det bare mulig for oss å lage statistikker over våre besøkende og hvordan de bruker nettstedet.

Nettstedet vårt inneholder hyperkoblinger til andre sider på nettstedet. Vi kan bruke teknologi til å spore hvor ofte disse koblingene blir brukt og hvilke sider på nettstedet våre besøkende velger å vise. Denne teknologien identifiserer altså ikke deg personlig – den gjør det bare mulig for oss å lage statistikker over bruken av disse hyperkoblingene.

Informasjonskapsler (cookies)

For å kunne samle inn de anonyme dataene som angitt i avsnittet ovenfor, kan vi bruke midlertidige "informasjonskapsler" som blir værende i informasjonskapsel-filen i nettleseren til du lukker nettleseren.

Selve informasjonskapselen kan ikke brukes til å oppdage identiteten til brukeren. En informasjonskapsel er et lite stykke informasjon som sendes til nettleseren din og lagres på datamaskinens harddisk. Den hjelper oss med å forbedre nettstedet vårt og levere en bedre og mer personlig service.

Vi bruker også IP-adressen din for å kunne diagnostisere problemer med serveren vår, og for å administrere nettstedet. En IP-adresse er en numerisk kode som identifiserer datamaskinen din i et nettverk, eller i dette tilfellet, på Internett. IP-adressen din brukes også til å samle inn bred demografisk informasjon.

Vi kan også foreta IP-oppslag for å finne ut hvilket domene du kommer fra (f.eks.: aol.com, yourcompany.com) slik at vi kan vurdere brukernes demografiske opplysninger mer nøyaktig.

Hvis du registrerer deg hos oss eller hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du at vi bruker informasjonskapsler. Vi bruker følgende informasjonskapsler:

Informasjonskapsel

Formål

Mer informasjon

Informasjonskapselens varighet

_utma

En informasjonskapsel fra Google Analytics som hjelper oss til å forstå hvordan de besøkende bruker nettstedet vårt, slik at vi kan gjøre forbedringer

Sporer antall ganger en besøkende har vært på nettstedet

To år

_utmb

En informasjonskapsel fra Google Analytics som hjelper oss til å forstå hvordan de besøkende bruker nettstedet vårt, slik at vi kan gjøre forbedringer

Sporer hvor lenge (ca.) en besøkende blir værende på nettstedet

30 minutter

_utmc

En informasjonskapsel fra Google Analytics som hjelper oss til å forstå hvordan de besøkende bruker nettstedet vårt, slik at vi kan gjøre forbedringer

Sporer hvor lenge (ca.) en besøkende blir værende på nettstedet

Utløper når du lukker nettleseren.

_utmz

En informasjonskapsel fra Google Analytics som hjelper oss til å forstå hvordan de besøkende bruker nettstedet vårt, slik at vi kan gjøre forbedringer

Sporer hvordan den besøkende kom til nettstedet, for eksempel hvilken søkemotor som ble brukt

Seks måneder

Informasjonskapsler skader ikke datamaskinen din. Du kan angi at nettleseren skal varsle deg når du mottar en informasjonskapsel. Da får du muligheten til å avgjøre om du vil godta den eller ikke. Hvis du bestemmer deg for å blokkere alle informasjonskapsler, kan det imidlertid føre til at du ikke får tilgang til alle deler av nettstedet vårt.  Med mindre du har justert nettleserinnstillingene dine slik at den blokkerer informasjonskapsler, sender systemet vårt ut informasjonskapsler med det samme du besøker nettstedet vårt.

Tilgang til personopplysninger

Vi vil ikke dele, selge eller distribuere personopplysningene dine til tredjeparter uten tilknytning, med mindre annet er angitt i denne personvern erklæringen og i henhold til disse begrensede omstendighetene:

For å gi deg den informasjonen eller de tjenestene og løsningene du har bedt om, kan vi enkelte ganger overføre eller dele personopplysninger med andre selskaper i konsernet vårt eller med tredjeparter som handler på våre vegne, for å behandle opplysningene ytterligere i samsvar med formålet for innsamlingen av dataene i utgangspunktet, eller for formål som du senere har samtykket til. Enkelte ganger kan for eksempel en tredjepart få tilgang til personopplysningene dine som støttefunksjon til vår IT-avdeling eller for å håndtere forsendelser på våre vegne.
Vi beholder kontaktinformasjonen din i databasen vår, og kan fra tid til annen, sende deg en e-post eller et brev med informasjon for å gjøre deg oppmerksom på andre lignende produkter og tjenester fra oss, som kan være av interesse for deg. Hvis du ikke ønsker at vi skal sende deg e-post eller annen post for dette formålet, meld fra til oss ved å følge fremgangsmåten for "avmelding" som er angitt ovenfor.
Når du har samtykket til det, kan vi også dele personopplysningene dine med andre selskaper i konsernet vårt eller gjøre personopplysningene dine tilgjengelige for andre virksomheter som kan kontakte deg om produktene eller tjenestene sine som kan være av interesse for deg.
Vi kan dele, overføre eller gjøre denne informasjonen tilgjengelig i databasene og serverloggene våre for å overholde et juridisk krav, for håndhevelse av lov og rett, for å samarbeide med databaser mot svindel, å for å beskytte dine vitale interesser, for å ivareta sikkerheten eller integriteten til databasene våre eller dette nettstedet, for å ta forholdsregler mot rettslig ansvar, eller i tilfelle salg, sammenslåing, omorganisering, oppløsning eller lignende hendelser.

Der det er hensiktsmessig, og før vi gjør personopplysninger tilgjengelige for en tredjepart, krever vi via kontrakten at den aktuelle tredjepart tar tilstrekkelige forholdsregler for å beskytte opplysningene og overholde gjeldende regelverk.

Datatilgang og korrigeringer

Når vi mottar en skriftlig forespørsel fra deg, og nok informasjon til at vi kan identifisere personopplysningene dine, vil vi gjøre tilgjengelig for deg de personopplysningene vi har om deg. Dette kan vi ta et lite gebyr for. Vi vil også korrigere, legge til eller slette alle personopplysninger som er feil, og varsle eventuelle tredjeparter om nødvendige endringer. Du kan oppdatere alle opplysninger du har gitt oss, ved å kontakte oss på adressene som er angitt nedenfor.

Forespørsler om å slette personopplysninger er underlagt eventuelle gjeldende juridiske og etiske forpliktelser vi har, til å rapportere eller oppbevare dokumenter.

Lenker til andre nettsteder

Dette nettstedet kan inneholde hyperkoblinger til nettsteder som ikke driftes av oss. Disse hyperkoblingene er der kun som en referanse og et hjelpemiddel for deg, og innebærer ikke noen godkjenning av aktivitetene til disse tredjepartsnettstedene eller noen tilknytning til operatørene deres. Vi kontrollerer ikke disse nettstedene og er ikke ansvarlige for informasjonen som finnes der eller personvernpolicyen deres. Vi oppfordrer deg til å lese gjennom enhver personvernpolicy som er lagt ut på nettsteder du besøker, før du bruker nettstedet eller oppgir personlige opplysninger om deg selv.

Overføre data i utlandet

Hvis du besøker dette nettstedet fra et annet land enn det landet der serverne våre befinner seg (for øyeblikket Storbritannia), vil kommunikasjonen nødvendigvis føre til at det overføres informasjon over internasjonale grenser.

Ved å besøke dette nettstedet og kommunisere elektronisk med oss, samtykker du i behandling og overføring av dataene dine som angitt i denne personvernpolicyen.

Gjeldende lov

Denne personvern erklæringen er en del av vilkårene for bruk for dette nettstedet.

Tilbakemeldinger

Vi tar gjerne imot merknader til denne personvern erklæringen. Hvis du har spørsmål om erklæringen eller noen deler av tjenesten vår, kan du kontakte oss ved å sende e-post til info.no@dechra.com.

keyboard_arrow_up