Vi elsker også katter

Hva er det beste fôret til katten din?

Du har uten tvil mange spørsmål du må finne svaret på. Som for eksempel hvilke næringsstoffer som er viktige for katten din? Og hvordan ernæringsbehovet endres i løpet av livet? Kan en endring i kostholdet virke positivt inn på kattens symptomer når den ikke er frisk?

Vi håper at dette nettstedet vil gi deg svar på de spørsmålene du har, slik at du kan ta et informert valg.

Akkurat som med mennesker, er det slik at også kjæledyr "er hva de spiser". Hvis du vil at kjæledyret ditt skal være sunt og friskt, er det derfor viktig at du gir dem næringsstoffene de trenger for å opprettholde alle kroppsfunksjoner, slik at de holder seg friske og fornøyde.

Dechra er et legemiddelfirma som har spesialisert seg på veterinærlegemidler, og vi forstår oss på katter. Vi vet bedre enn de fleste hva som kan påvirke kattens helse og velvære. Vi er klar over hvilke problemer som kan oppstå. Det vil si at vi vet hvilken mat de liker, og vi forstår hvilken mat de trenger,

Det er grunnen til at vi har laget SPECIFICTM.

SPECIFICTM-produktene anbefales av veterinærer fordi de inneholder ingredienser av aller høyeste kvalitet slik at kattene holder seg sunne og friske. Ingredienser som fiskeolje, et svært lettfordøyelig protein av høy kvalitet som gir katten en sunn hud og pels, god bevegelighet i leddene og god fordøyelse. De ulike produktene har i tillegg den rette sammensetningen av ingredienser. På denne måten får katten din et så næringsrikt kosthold som mulig.

SPECIFICTM lager fôr med korrekte næringsegenskapene for å:

  • Gi katten din næringsstoffene den behøver hver dag, slik at den holder seg frisk og sunn gjennom hele livet.
  • Fra allergier til diabetes, vi har kattemat for mange spesifikke helsebehov. 

SPECIFICTM produserer ideell ernæring som holder kjæledyret ditt friskt og aktivt gjennom hele levetiden deres. Fordi et sunt og friskt kjæledyr er et lykkelig kjæledyr.

keyboard_arrow_up