Vi elsker hunder like mye som deg

Hva slags hundemat passer din hund best?

Du har uten tvil mange spørsmål du må finne svaret på. For eksempel hvilken hundemat som er best egnet for din hunderase? Og hvilke næringsstoffer som er viktige for hunden din? Eller hvordan matbehovet endres gjennom hundens liv? Vi håper at dette nettstedet vil gi deg svar på de spørsmålene du har, slik at du kan ta et informert valg.

Akkurat som med mennesker, er det slik at også kjæledyr "er hva de spiser". Hvis du vil at kjæledyret ditt skal være sunt og friskt, er det derfor viktig at du gir dem næringsstoffene de trenger for å opprettholde alle kroppsfunksjoner, slik at de holder seg friske og fornøyde.

Dechra er et legemiddelfirma som har spesialisert seg på veterinærlegemidler, og vi forstår oss på hunder. Vi vet bedre enn de fleste hva som påvirker deres helse og velvære og vi er klar over hvilke problemer som ofte kan oppstå. Det vil si at vi vet hvilken mat de liker – og vi forstår hvilken mat de trenger.

Det er grunnen til at vi har laget SPECIFICTM.

SPECIFICTM-produktene anbefales av veterinærer, fordi de inneholder ingredienser av høyeste kvalitet slik at hundene holder seg sunne og friske. Ingredienser som fiskeolje og lettfordøyelige proteiner av høy kvalitet gir hunden en sunn hud og pels, god bevegelighet i leddene og god fordøyelse. De ulike variantene av hundemat har i tillegg den rette sammensetningen av ingredienser. På den måten får hunden din et så næringsrikt kosthold som mulig.

SPECIFICTM lager fôr med korrekte næringsegenskaper for å:

  • Tilføre hunden din de næringsstoffene den behøver hver dag, slik at den holder seg frisk og sunn gjennom hele livet.
  • Fra allergier til diabetes, vi har hundemat for mange spesifikke helsebehov. 

SPECIFICTM produserer ideell ernæring som holder kjæledyret ditt friskt og aktivt gjennom hele levetiden deres. Fordi et sunt og friskt kjæledyr er et lykkelig kjæledyr.

keyboard_arrow_up