SPECIFIC™ er varemerket for katte- og hundemat fra Dechra Veterinary Products.

Dechra er et internasjonalt veterinært legemiddelfirma med kompetanse innen utvikling, produksjon, salg og markedsføring av kvalitetsprodukter beregnet for veterinærer over hele verden.

Dechras historie går tilbake til 1819, da selskapet ble grunnlagt under navnet Arnolds & Son. Selskapet drev i starten med produksjon av proteser, men under Krimkrigen i 1854 rettet de oppmerksomheten mot veterinærmedisin.

I dag står Dechra bak en rekke viktige merkevarer i veterinærbransjen for katter og hunder. Her finner vi blant annet den eneste behandlingen med global lisens mot hyperadrenokortisisme hos hunder blant et solid utvalg av produkter knyttet til endokrinologiske problemer; en rekke dermatologiske produkter, deriblant ledende produkter for lokal behandling; samt produkter knyttet til kardiologi og smertelindring.

Med vår mangeårige erfaring innenfor dyrehelse, kan vi lage ulike typer fôr med næringsprofiler som gir optimal tilførsel av næringsstoffer for å opprettholde og gjenopprette god helse hos katter og hunder.

Mat er mer enn bare kaloriholdig drivstoff. Det er en kompleks kombinasjon av næringsstoffer, inkludert karbohydrater, proteiner, fettstoffer, vitaminer, mineraler og vann. Alle disse næringsstoffene gjør ulike jobber, men arbeider samtidig sammen i en kompleks interaksjon.

God ernæring tilfører den rette sammensetningen av næringsstoffer på ethvert livsstadium og bidrar til god helse, vitalitet og energi.

Næringsbehovet varierer gjennom livet 

Ulik alder, ulike dyrestørrelser og ulike helsetilstander medfører ulike næringsbehov. Derfor har vi et stort utvalg produkter, både for dagligdagse behov og for spesialbehandling som gir nøyaktig den næringsprofilen som er nødvendig i den aktuelle situasjonen.

Produktene våre er utviklet av eksperter og testet med vitenskapelig grundighet

Produkter som er laget med et fokus på detaljer, må produseres med omhu. Derfor bruker vi fikserte oppskrifter for produktene våre, og tester alle råvarer og ferdige produkter for å sikre at de hele tiden tilfredsstiller våre høye kvalitetskrav.

keyboard_arrow_up