Daglig kosthold for friske voksne katter

 

SPECIFIC™ fôr til friske voksne katter

SPECIFIC™ kattemat til voksne katter er et komplett og godt balansert fôr til, som har et høyt innhold av fiskeoljer og et moderat energinivå. Slik opprettholder katten en ideell kroppsvekt og får i seg ingredienser som bidrar til friske urinveier og hindrer hårballer – et ideelt fôr for et sunt og aktivt liv.

Kalorier teller

Katter som er kastrerte eller er innekatter, bruker mindre energi, og det gjør at de lettere går opp i vekt. SPECIFIC™ kattemat til voksne katter har et moderat energiinnhold, for å bidra til at katten opprettholder den ideelle kroppsvekten.

Friske urinveier

Katter er utsatt for blærestein. SPECIFIC™ kattemat for voksne katter har et lavt innhold av magnesium og fosfor, og den gjør urinen mer alkalisk, noe som bidrar til å forbygging av urinsveisstein.

Hårballkontroll

Økt fiberinnhold i SPECIFIC™ kattemat til voksne katter bidrar til å hindre problemer med hårballer.

Luktkontroll

I våre dager er det mange katter som holder seg innendørs hele tiden og bruker kattesand, så det har litt å si hvordan kattens avføring lukter (for å si det på en pen måte). Vi har tilsatt yucca-ekstrakt i tørrfôret for at det skal lukte mindre av kattens avføring.

SPECIFIC™ Adult fås kjøpt både som tørrfôr og som våtfôrpatè.

Flere artikler for katteelskere

Alle artikler under hverdagsmat

keyboard_arrow_up