Fôr til din aktive hund eller arbeidshund

Energi for ekstra aktivitet

Hvorfor bør du bruke fôr med høyt energiinnhold?

Svært aktive hunder som sportshunder, arbeidshunder og jakthunder kan i enkelte perioder ha behov for opptil fire ganger så mye energi som andre hunder. Den aktive hunden din kan være uvurderlig i gårdsarbeidet som sauegjeter, den kan være en politi- eller brannhund som dresseres for søk og redningsarbeid, eller ganske enkelt en følgesvenn som jogger sammen med deg hver kveld.

Det er viktig for hunden din å opprettholde en aktiv livsstil, men det er like viktig å være sikker på at du oppfyller hundens næringsbehov og hjelper dem til å opprettholde en sunn vekt.

Riktig ernæring for arbeidshunder og hunder med mye energi

SPECIFICTM hundemat med høyt energiinnhold har høyt fettinnhold. Fett er den primære energikilden for aktive hunder. Dette kombineres med svært lettfordøyelige ingredienser for å gi riktig næring til svært aktive hunder og for å øke hundens vekt under rekonvalesens.

Hundematen må

  • gi hunden din nok energi i hverdagen
  • bidra til at muskelmassen opprettholdes og restitusjon av muskler etter intens fysisk aktivitet
  • Aktive hunder trenger ekstra god mobilitet og støtte til leddene, slik at de er komfortable med å bevege seg
  • smake godt og være lettfordøyelig
  • inneholde en økt mengde vitaminer og mineraler

Øke vekten til hunden din

Selv om overvekt er altfor vanlig hos dagens hunder, finnes det også hunder med motsatt problem. Snakk med veterinæren før du gjør noen endringer i forbindelse med hundens vekt. Hunden bør undersøkes grundig, da det finnes sykdommer eller helseproblemer som kan påvirke både vekt og appetitt. Det er viktig å eliminere disse før du begynner på et vektøkningsprogram.

 

SPECIFIC™ tilbyr to varianter av hundemat som støtter opp under livsstilen til svært aktive hunder. Begge typene er balanserte, smakfulle og lettfordøyelige. Men det viktigste er at de oppfyller spesialbehovet for næringsstoffer og ekstra energi:

ACTIVE – et tørrfôr
LUNCH  – et våtfôr; kan brukes som et alternativ eller supplement

Flere artikler for hundeelskere

keyboard_arrow_up